Google Translate

Hungarian English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Silent Service

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag inaktív
 

Nem egy hétköznapi videó játékról lesz szó. A Silent Service lényegében egy tengeralattjáró szimulátor, mely Sid Meier egyik korai alkotása. Sid elsősorban szimulátor és stratégiai játékairól híresült el, és a mai napig aktív játék tervező. Ez a bizonyos darab például a játékos által állítható mélységű szimulációt biztosít, rengeteg adatot, grafikát, és hang effektet vonultat fel - megelőzte a korát. Az Atari ST változat Silas Warner munkáját dícséri. 1985-ben adta ki először a MicroProse, többféle 8-bites gépre. A folytatás 1990-ben jelent meg.

A történet a II. Világháború idején játszódik, a játékosnak egy az Amerikai Egyesült Államok irányítása alatt lévő tengeralattjárót kell kommandíroznia rengeteg küldetésen keresztül, a Japán tengeri flotta ellen.

Végigjátszás videó a cikk végén!

A szimuláció lehetővé tette az összes valódi taktikai szituációt, sőt a játék során haditechnikai fejlődések is végbe mennek. A játékos a tengeralattjáró minden egyes részletét az irányítása alatt tarthatja. A második rész tovább fokozta a realizmust. Mindkét játék a legjobb kalandjátéknak járó Charles Roberts/Origins díjat nyerte el.

Készült egy erősen leegyszerűsített NES (Nintendo Entertainment System) változat is 1989-ben a Rare fejlesztésében, és Konami kiadásában. Számomra a Commodore 64 változat a legemlékezetesebb.

Szóljon hozzá!

Hozzászolásod beküldésével automatikusan elfogadod a következő szabályokat:
- Csak regisztrált felhasználó, vagy valódi email címmel rendelkező vendég küldhet hozzászólást.
- A hozzászólás nem tartalmazhat trágár, uszító, kirekesztő, reklám jellegű egyszóval oda nem illő részeket.
- Legfeljebb 1000 karakter megengedett a hozzászólásokban, és két üzenet küldés között legalább 2 percnek el kell telnie.
- Ne térj el a tárgytól! Válaszolj, kérdezz, vagy alkoss véleményt a tartalommal kapcsolatban.
- Linkek elhelyezése csak alaposan indokolt esetben lehetséges.
- Ha nem tartod be a szabályokat, fenntartjuk a jogot hogy indoklás nélkül üzeneteket vagy akár felhasználókat is eltávolítsunk a rendszerből.


Biztonsági kód
Frissítés

Zene

Google keresés

Váltó

Digitális Táregység


Számrendszer

#=

IMDb Keresés

Kód

Karakter

Szín

Szín kódtábla

Webmaster: GoobeMaster
Érvényes XHTML és CSS
Minden jog fenntartva! ® 2010 - 2017
Jogtulajdonos: United Voxels Ltd. (United Kingdom)

Check Google Page Rank

Technikai háttér: