Google Translate

Hungarian English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Castle Wolfenstein

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 

Nem meglepő, ha az olvasók többsége nem halott még erről a játékról. Bizony, a későbbi ID Software változatok ezt a játékot vették alapul, legalábbis a játékélmény tekintetében. A Castle Wolfensteint C64-re egy híres fejlesztő Silas S. Warner készítette 1983-ban (Muse Software). A játék még jobb is mint az első 3D változat - azt leszámítva, hogy szerényebb de a célnak megfelelő 2D grafikát használ. Az ID szerette is volna, ha olyanok belekerülnek a játékukba mint a holttestek átkutatása, zárak feltörése stb. ehelyett csak egy soft, de 3D változat lett. Ezzel szemben a Castle Wolfenstein sok érdekességet nyújthat. A cikk végén, még egy komplett videó-végigjátszás is megtekinthető.

A játék elején bejön a kastélyt ábrázoló képernyő, rajta készítőkkel, játékcímmel stb. Utána a sztorimesélés következik. A leírás szerint a Nácik hoztak ide a kastélyba, hogy információkat szedjenek ki belőled, és utána megöljenek. Erről szól ez a hely... Egy rabtársad megkeres: Sokan próbáltak már megszökni, de soha nem jutottak ki élve, de te majd talán képes leszel ezzel a pisztollyal. Egy halott őrtől szereztem, mielőtt megláttak. Minden tárba 10 töltény fér, és ez teljesen töltve. Legyél óvatos, mert minden szobát erősen őriznek. A szokásos őrök nem hagyhatják el a helyüket parancs nélkül, de figyelj az SS gyors-egységekre is. Ők azok, a golyóálló mellényben, nagyon erősek. Amint elkapják a nyomod, örökké üldözni fognak amíg ki nem nyírnak. Majdnem egy gránát kell a kiiktatásukhoz!

A kastély tele van ellátmánnyal is. Ismerek egy rabot aki egyszer talált egy teljes német uniformist, és majdnem kisurrant az őrök előtt. Talán sikerült volna neki, ha nem lőtték volna le, nyomában az SS egységgel. Ha nem tudsz kinyitni egy ellátmányos ládát, próbálj rálőni a zárra - kivéve ha robbanószerrel van tele...

Még egy dolog. A Rheingold Művelet háborús tervek valahol a kastélyban vannak elrejtve. Biztos vagyok benne, hogy tudod mit jelentene a szövetséges vezetésnek ha rá tudná tenni a kezét...

Most, értem jönnek! Sok szerencsét!


Videótár: Castle Wolfenstein - végigjátszás (17:01)

Szóljon hozzá!

Hozzászolásod beküldésével automatikusan elfogadod a következő szabályokat:
- Csak regisztrált felhasználó, vagy valódi email címmel rendelkező vendég küldhet hozzászólást.
- A hozzászólás nem tartalmazhat trágár, uszító, kirekesztő, reklám jellegű egyszóval oda nem illő részeket.
- Legfeljebb 1000 karakter megengedett a hozzászólásokban, és két üzenet küldés között legalább 2 percnek el kell telnie.
- Ne térj el a tárgytól! Válaszolj, kérdezz, vagy alkoss véleményt a tartalommal kapcsolatban.
- Linkek elhelyezése csak alaposan indokolt esetben lehetséges.
- Ha nem tartod be a szabályokat, fenntartjuk a jogot hogy indoklás nélkül üzeneteket vagy akár felhasználókat is eltávolítsunk a rendszerből.


Biztonsági kód
Frissítés

Zene

Google keresés

Váltó

Digitális Táregység


Számrendszer

#=

IMDb Keresés

Kód

Karakter

Szín

Szín kódtábla

Webmaster: GoobeMaster
Érvényes XHTML és CSS
Minden jog fenntartva! ® 2010 - 2017
Jogtulajdonos: United Voxels Ltd. (United Kingdom)

Check Google Page Rank

Technikai háttér: