Google Translate

Hungarian English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Donald Ducks Playground

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 

A Donald kacsa játszótere egy gyerekeknek szánt (angol nyelvű) játék. A doboz szerint 7-11 évesek számára. És valóban egy remek oktató játék, egyszerűsége ellenére is. 1984-ben a Sierra On-Line gondozásában, és Al Lowe gondos kódolásával elkészült a C64 verzió. Később a játék koncepcióját portolták minden elterjedt gépre. Egyes változatok a Sierra és Al Lowe közös kaland játék motorját használják (SCI engine, pl. LSL sorozat). A legemlékezetesebb mindmáig a tompa színvilágú, de részletesre csiszolt Donald Ducks Playground C64 változata. A vicces zene, hang és látvány kellemes kikapcsolódást nyújtanak. A gyümölcsök rendezése kifejezetten a ZEN fázisba képes röpíteni. :) Ma még felépül a játszótér?

A játékban Donald kacsát, és unokaöccseit kell irányítani. Ideje megtanulni olvasni, számolni, fejleszteni a reakciót, és logikát. Donald szeretne egy kalóz hajós témájú játszóteret építeni a gyerekeknek. A játszóteret bármikor meg tudod nézni ha a városban felül átmész a síneken. Természetesen Donald elővigyázatosan körbenéz és csak utána totyog át a síneken. A játszótér több szintű. Minden szint több beépíthető kocka alakú területből épül fel. Ezekre a helyekre lehet a város bal oldalán lévő 3 boltból játékokat venni.

Tehát, irány dolgozni kacsa! Menj vissza a városba, és válassz a 4 nagyszerű munka közül a jobb oldalon. A munkák más-más képességeket kívánnak meg, vagy fejlesztik azokat. Munkavállalás esetén el kell döntened hány percig kívánsz dolgozni. Természetesen minél több időt töltesz munkával, annál több az esélyed hogy több pénzt keress.

Dolgozhatsz az Amquack vasútnál, ahol elég felelősségteljes munkát bíznak rád. Neked kell a váltókat kezelned. Az irányítóteremben a falon láthatod a vasúti pályát, a városokat, és hogy jol jár épp a vonat. Amelyik város felvillan, nos oda kell a vonatnak eljutnia - és erről neked kell gondoskodni! Donald a képernyő alján balra és jobbra tud mozogni. Előtte kapcsolók, amivel a váltókat lehet átállítani. A feladat világos.

Netán Becky játék üzletében próbálsz szerencsét? Az üzlet egy óriási polcon tartja a játékait, típus és szín szerint kategorizálva. A szoba bal oldalán folyamatosan érkeznek az új játékok a készletbe. A feladatod, hogy elhelyezd az új játékokat a polcon. Ehhez egy mozgatható létra is természetesen a segítségedre lesz. Most jön a trükk. Az Amquak vonatok nagyon gyorsan és kegyetlenül haladnak el a csendes városka mellett (hogy fognak így játszani a gyerekek? :S ). Alul láthatod hogy mikor fog elhaladni a vonat. Amikor jön fuss a képernyő jobb oldalán lévő kapcsolóhoz, ami majd bereteszeli a polcot. Voilà a játékok nem esnek le.

Ha jó a reflexed vagy fejlesztenéd, jöjjön egy kis fizikai munka. A gyümölcs válogatásban Donald jobbra és balra tud mozogni. Három láda van előtte és egy futószalag. Jobbról a teherautóról (vélhetően egy kellemetlen alak) mindig más erővel dobál gyümölcsöket. Kapd el őket és dobd a megfelelő dobozba! Minél többet elkapsz annál több pénz értelemszerűen.

Az egyik legnagyobb kihívást a reptéri "csomagfeldolgozói" munkakör nyújtja. Donald szokás szerint jobbra és balra tud mozogni, előtte egy futószalag, rajta utasok bőröndjei. Időnként megérkezik a bőröndökért egy jármű, és lassan elhalad a képernyőn. A bőröndök 3 betűs jelzéssel vannak ellátva. Dobd a megfelelő helyre a bőröndöket!

A munkaidő lejártakor ideje átvenni a jól megérdemelt pénzt. Egy külön képernyőn ezt láthatod is. Pl. ha 2.52$-t kerestél, kapsz két 1 $-ost, egy 50, két 1 centest.

A játszótér játékait vedd meg a boltokban, és a fizetésnél megint bejön a képernyő a pénztárgéppel. A játékosnak kell odaadnia a kívánt összeget, és utána a pénztárgépből kivenni a visszajárót.

Nagyon találó készségfejlesztő játék. Nézd meg a majdnem fél órás videó végigjátszást!

 


Videótár: Donald Ducks Playground - végigjátszás (23:34)


Zene: Playground (játszótéri)

Szóljon hozzá!

Hozzászolásod beküldésével automatikusan elfogadod a következő szabályokat:
- Csak regisztrált felhasználó, vagy valódi email címmel rendelkező vendég küldhet hozzászólást.
- A hozzászólás nem tartalmazhat trágár, uszító, kirekesztő, reklám jellegű egyszóval oda nem illő részeket.
- Legfeljebb 1000 karakter megengedett a hozzászólásokban, és két üzenet küldés között legalább 2 percnek el kell telnie.
- Ne térj el a tárgytól! Válaszolj, kérdezz, vagy alkoss véleményt a tartalommal kapcsolatban.
- Linkek elhelyezése csak alaposan indokolt esetben lehetséges.
- Ha nem tartod be a szabályokat, fenntartjuk a jogot hogy indoklás nélkül üzeneteket vagy akár felhasználókat is eltávolítsunk a rendszerből.


Biztonsági kód
Frissítés

Zene

Google keresés

Váltó

Digitális Táregység


Számrendszer

#=

IMDb Keresés

Kód

Karakter

Szín

Szín kódtábla

Webmaster: GoobeMaster
Érvényes XHTML és CSS
Minden jog fenntartva! ® 2010 - 2017
Jogtulajdonos: United Voxels Ltd. (United Kingdom)

Check Google Page Rank

Technikai háttér: