Google Translate

Hungarian English French German Italian Portuguese Russian Spanish

The Third Courier

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

A játék 1989-ben jelent meg DOS, Atari ST valamint Amiga platformra. A Synergistic Software fejlesztette, és az Accolade publikálta. Érdekes kalandjáték, ami a hidegháború élénk időszakában játszódik.

A főhős egy titkosügynök, és feladata, hogy előkerítse az elveszett hírvivőket, akik létfontosságú védelmi titkok és eszközök őrzői. Közülük kettőt holtan találtak meg, a harmadikat pedig Berlinben látták utoljára. Feladataid lesznek a megfigyelés, a harmadik hírszerző megtalálása és a védelmi eszközök visszaszerzése.

Az alapvetően kaland játék részletesen kidolgozott RPG elemeket is felvonultat.

A játék letölthető a cikk végén!

A történet során inkább a realisztikus elemek domborodnak ki, szó sincs a James Bond filmekben tapasztalható klisékről. A küldetés nagy része kelet Berlinben zajlik, így ügyelni kell a lelepleződés elkerülésére. Jobb ha ott nincs nálad fegyver, és mindig felmutatod a papírjaidat stb.

A játék elején elkészítheted a saját titkos ügynököd profilját, kiválaszthatod az életkorát valamint fedőtörténetét. Ez után válaszolnod kell néhány kérdésre ami a karakter statisztikájának a generálásához kell. A játékot az ügynök lakásán kezded, ahol használhatod a számítógépet vagy a telefont a kapcsolatfelvételhez. A számítógépen tájékozódhatsz a gyanúsítottakról, ott kapod a feladataidat, jóformán minden előzetes információhoz ott juthatsz hozzá.

A történet során a 3D-ben ábrázolt helyszínek között az irány gombokkal tudsz mozogni. Egyes helyszíneken természetesen beszédbe is tudsz elegyedni másokkal. A helyszín ábrák sokszor visszatérnek, így a térkép pontosabb támpontot ad merre is jársz! Az irányítás, a tárgyaid, és a lehetséges akciók a képernyő jobb oldalán lévő panelen kaptak helyet.

Habár kicsit lehetne részletesebb a játék, így is van sok pozitív tulajdonsága összehasonlításban más kaland/RPG alkotásokkal. Ha érdekel a titkosügynökös téma mindenképp próbáld ki, pár órára biztos le fog kötni. Aránylag hamar végig lehet vinni.


Letöltés: The Third Courier (430 Kb)

Online játék: The Third Courier

Szóljon hozzá!

Hozzászolásod beküldésével automatikusan elfogadod a következő szabályokat:
- Csak regisztrált felhasználó, vagy valódi email címmel rendelkező vendég küldhet hozzászólást.
- A hozzászólás nem tartalmazhat trágár, uszító, kirekesztő, reklám jellegű egyszóval oda nem illő részeket.
- Legfeljebb 1000 karakter megengedett a hozzászólásokban, és két üzenet küldés között legalább 2 percnek el kell telnie.
- Ne térj el a tárgytól! Válaszolj, kérdezz, vagy alkoss véleményt a tartalommal kapcsolatban.
- Linkek elhelyezése csak alaposan indokolt esetben lehetséges.
- Ha nem tartod be a szabályokat, fenntartjuk a jogot hogy indoklás nélkül üzeneteket vagy akár felhasználókat is eltávolítsunk a rendszerből.


Biztonsági kód
Frissítés

Zene

Google keresés

Váltó

Digitális Táregység


Számrendszer

#=

IMDb Keresés

Kód

Karakter

Szín

Szín kódtábla

Webmaster: GoobeMaster
Érvényes XHTML és CSS
Minden jog fenntartva! ® 2010 - 2017
Jogtulajdonos: United Voxels Ltd. (United Kingdom)

Check Google Page Rank

Technikai háttér: