Google Translate

Hungarian English French German Italian Portuguese Russian Spanish

UGH!

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 

1992-ben a Play Byte egy magabiztos lépéssel, kölcsönvette a Space Taxi koncepcióját, és egy őskori környezetbe helyezte. Ezzel egy újszerű, vicces, de ugyanakkor nehéz játékot hoztak létre. A játék nem csak DOS-ra jelent meg.

A játék elején világossá válik mi a története ennek a játéknak. A főhős egy ősember. Élete aránylag jó, van mit enni, van hol aludni, és még csinos barátnője is van. El akarja látni minden földi jóval, és ehhez persze pénz kell. Egy nap egy fa alatt alszik főhősünk, és ráesik a fejére egy alma. Ekkor kipattan a szikra, és rájön mit kell tennie. Megalkot egy őskori helikoptert, és elindítja tömegközlekedési vállalkozását, ami pénzt fog neki biztosítani...

Az egész játék arról szól, hogy egy "pályán" az egyes megállók között ősembereket szállíts. Ehhez egy igen primitív helikopter lesz segítségedre, amit fából, és egyéb természetes anyagokból eszkábáltál. Ez a szerkezet nagyon precíz irányítást igényel, és ráadásul több irányba sem tud egyszerre menni. Külön kell a függőleges és vízszintes irányítást megoldani. Amíg vízszintesen mozog a gép húzza a gravitáció, ezt ellensúlyozni kell. Ráadásul igen lassú a gép. Arra is ügyelni kell, hogy össze ne törjön. Nagyon finoman kell letenni a helikoptert. Amikor beszáll egy utas, legalább félig benn kell lennie, mert ha hamarabb szállsz fel leeshet a szikláról! Ha elütsz egy utast, akkor is leesik! És a gravitációs erőről még nem is beszéltem...

Minél hamarabb szállítasz le egy utast, annál több pénzt keresel. Néhány pályán vannak fák. Ha nekimész, egy alma esik le róla. Vedd fel és kapsz még időt!

A legbosszantóbbak a dinók, amik néha tűnnek fel. Ezek növényevő dinók, tehát nem halálosak rád nézve, de ha nekimennek a helikopternek, könnyen nekiütközhetsz egy falnak.

Vannak pályák ahol kövek is vannak. Ezeket felveheted, és az ellenségek fejére dobhatod. Hasznos. Arra ügyelj, hogy ne az utasok fejére dobd...

Szerencsére sok pálya van a játékban, és a részletes SVGA grafika tovább fokozza a játékélményt. Az irányítás nehéz, de ebben a játékban direkt, hiszen erről szól a játék. Ezáltal egy olyan kihívás amiben ha alulmaradsz, az csak tovább bátorít, hogy megpróbáld újra.


Videótár: UGH! - Utolsó pálya


Letöltés: abandonwaredos.com (140 Kb)
Letöltés: retro.games.hu (140 Kb)


Csalás: UGH

Szóljon hozzá!

Hozzászolásod beküldésével automatikusan elfogadod a következő szabályokat:
- Csak regisztrált felhasználó, vagy valódi email címmel rendelkező vendég küldhet hozzászólást.
- A hozzászólás nem tartalmazhat trágár, uszító, kirekesztő, reklám jellegű egyszóval oda nem illő részeket.
- Legfeljebb 1000 karakter megengedett a hozzászólásokban, és két üzenet küldés között legalább 2 percnek el kell telnie.
- Ne térj el a tárgytól! Válaszolj, kérdezz, vagy alkoss véleményt a tartalommal kapcsolatban.
- Linkek elhelyezése csak alaposan indokolt esetben lehetséges.
- Ha nem tartod be a szabályokat, fenntartjuk a jogot hogy indoklás nélkül üzeneteket vagy akár felhasználókat is eltávolítsunk a rendszerből.


Biztonsági kód
Frissítés

Zene

Google keresés

Váltó

Digitális Táregység


Számrendszer

#=

IMDb Keresés

Kód

Karakter

Szín

Szín kódtábla

Webmaster: GoobeMaster
Érvényes XHTML és CSS
Minden jog fenntartva! ® 2010 - 2017
Jogtulajdonos: United Voxels Ltd. (United Kingdom)

Check Google Page Rank

Technikai háttér: