Google Translate

Hungarian English French German Italian Portuguese Russian Spanish

NBA Jam

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Az NBA Jam egy 2D, szándékosan nem túl realisztikus kosárlabdás játék, amit a Midway fejlesztett és adott ki 1993-ban. A játék megjelent még Sega Genesis, Sega CD, Game Boy és Sega Game Gear gépekre, valamint önálló játéktermi gépes formában is. Az első az NBA Jam sorozatból. A Midway már korábban is készített kosaras játékokat és addig szerzett tapasztalataik kulminálódtak ebben a szoftverben.

A cím legfeljebb négy személy által játszható. A játékmenet leginkább az Arch Rivals-ra (1989) hajaz. A Midway különösen nagy sikert ért el vele, negyedéves szinten képes volt 1 milliárd dollárt hozni a konyhájukra (tegyük hozzá hogy Amerikában minden eladható ha kosárról van szó).

A játék sokmindennek köszönhette a sikert. Egyaránt a háttér, és a karakterek is részletes grafikát, valamint animációt vonultattak fel. A hangulatot fokozta az igazi arcade jelleg, például hogy a játékosok igazi természet feletti cirkuszi mutatványokra is rávehetők voltak. Óriási ugrások, hiper gyors mozdulatok. Minden el van túlozva. A legtöbb szabálytalanságot teljesen kihagyták a megvalósításból. A labda így könyebben megszerezhető.

Az első olyan kosaras cím Nintendo-ra amiben igazi NBA csapatok és játékosok szerepelnek, mégpedig digitalizált fotók alapján készült grafikával.

Egy érdekes extra, hogy ha egy játékos 3 kosárt dob egymás után, akkor egy speciális "on fire" módba kerül, és így szuper gyors lesz és tökéletesen céloz. Sőt ezen felül még Bill Clinton is választható karakter a játékban :)

A játékban rengeteg easter egg (húsvéti tojás) van elrejtve, amit különböző kombókkal lehet előhívni. Ilyen például a csúszós talaj, vagy a gravitációval kapcsolatos módosítások.

Érdemes kipróbálni, ha még nem ismered.

Játékos "On fire" módban

Szóljon hozzá!

Hozzászolásod beküldésével automatikusan elfogadod a következő szabályokat:
- Csak regisztrált felhasználó, vagy valódi email címmel rendelkező vendég küldhet hozzászólást.
- A hozzászólás nem tartalmazhat trágár, uszító, kirekesztő, reklám jellegű egyszóval oda nem illő részeket.
- Legfeljebb 1000 karakter megengedett a hozzászólásokban, és két üzenet küldés között legalább 2 percnek el kell telnie.
- Ne térj el a tárgytól! Válaszolj, kérdezz, vagy alkoss véleményt a tartalommal kapcsolatban.
- Linkek elhelyezése csak alaposan indokolt esetben lehetséges.
- Ha nem tartod be a szabályokat, fenntartjuk a jogot hogy indoklás nélkül üzeneteket vagy akár felhasználókat is eltávolítsunk a rendszerből.


Biztonsági kód
Frissítés

Zene

Google keresés

Váltó

Digitális Táregység


Számrendszer

#=

IMDb Keresés

Kód

Karakter

Szín

Szín kódtábla

Webmaster: GoobeMaster
Érvényes XHTML és CSS
Minden jog fenntartva! ® 2010 - 2017
Jogtulajdonos: United Voxels Ltd. (United Kingdom)

Check Google Page Rank

Technikai háttér: