Google Translate

Hungarian English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Time Trax

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 

Egy átlagon felüli teljesítményű zsarut visszaküldenek a múltba, hogy korabeli ügyek elkövetőit lefüleljen. Így lehetne összefoglalni azt a TV sorozatot, mely 93-tól ment a képernyőn, és mely játék változata a SNES gépre jelent meg azonos címmel. A Time Trax (Hajsza az időn át) érdekes jövőképet vázol fel, ahol már az idő lassítás, utazás, és sok high-tech kütyü alapvetés.

Daniel Lambert a főhős zsaru tökéletes egészségnek örvend (várható élettartama 120 év), és IQ-ja is jóval magasabb mint a mai átlag.

A játékban az ő küldetései közül kell megoldani néhányat, egy oldal nézetes platform játékban. A Malibu nevű vállalat fejlesztette és adta ki.

A történet szerint Dr. Mordecai Sahmbi körözött bűnözőket gyűjt össze és visszaküldi őket a múltba, ahol az igazságszolgáltatás még nem olyan fejlett. Bűntettek elkövetésére buzdítja őket. Daniel Lambert egy kulcstartó méretű szuper fegyverrel van felvértezve, valamint társa egy holografikus hölgy, aki a bankkártyáján ad neki tanácsokat. Daniel továbbá egy újfajta közelharci technikára is ki lett képezve, ami a kung-funak a modernebb változata.

A játékban felváltva kell platform pályákat megoldani, valamint speciális ellenségeket legyőzni. A pályák között Selma-tól segítséget és áttekintést kapsz a küldetésekről. A helyszínek között egyaránt megtalálható raktárépület, dzsungel, vagy épp az utca. Az összes jól bevált platform játék elem megjelenik a játékban, lehet ugrálni - természetesen - vagy csöveken csimpaszkodni és mászni, létrák, kis idő után leomló talaj stb! A platform pályák között egy motoron haladva kell leszedni egy helikoptert. Ezekben a részekben lehet kiegészítőket is gyűjteni a fegyveredhez (például rakétavető).

Az ellenségek akárcsak Daniel lőni és közelharcra képesek, de egyesek lángszóróval vagy más fegyverekkel is jöhetnek a játékra. Az időlassítást limitált ideig lehet használni, néha valóban hasznos is tud lenni, de nélküle is lehet boldogulni a játékban. Mivel az idő haladtával visszatöltődik, így elég sokszor lehet élni az időlassítás lehetőségével.

A háttérzene teljesen felejthetőre sikerült, viszont a grafikai megvalósítás elsőrangú. Változatos pályák, fejlett, jól kinéző megvalósítások. Az időlassítás alatt teljes képernyős hullámzó effektus!

A játék kevés innovációt eszközöl, és végső soron követi a jól bevált platform sémákat, mégis sikerült a készítőknek egy egyedi, hangulatos játékot varázsolni ebből a közepes TV sorozatból.

Szóljon hozzá!

Hozzászolásod beküldésével automatikusan elfogadod a következő szabályokat:
- Csak regisztrált felhasználó, vagy valódi email címmel rendelkező vendég küldhet hozzászólást.
- A hozzászólás nem tartalmazhat trágár, uszító, kirekesztő, reklám jellegű egyszóval oda nem illő részeket.
- Legfeljebb 1000 karakter megengedett a hozzászólásokban, és két üzenet küldés között legalább 2 percnek el kell telnie.
- Ne térj el a tárgytól! Válaszolj, kérdezz, vagy alkoss véleményt a tartalommal kapcsolatban.
- Linkek elhelyezése csak alaposan indokolt esetben lehetséges.
- Ha nem tartod be a szabályokat, fenntartjuk a jogot hogy indoklás nélkül üzeneteket vagy akár felhasználókat is eltávolítsunk a rendszerből.


Biztonsági kód
Frissítés

Zene

Google keresés

Váltó

Digitális Táregység


Számrendszer

#=

IMDb Keresés

Kód

Karakter

Szín

Szín kódtábla

Webmaster: GoobeMaster
Érvényes XHTML és CSS
Minden jog fenntartva! ® 2010 - 2017
Jogtulajdonos: United Voxels Ltd. (United Kingdom)

Check Google Page Rank

Technikai háttér: