Google Translate

Hungarian English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Jurassic Park

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag inaktív
 

Ki ne emlékezne az azonos című sci-fi filmre? A Jurassic Park Super Nintendo változata - mint a legtöbb film adaptáció - elég jó népszerűségnek örvendett. A játékot 1993-ban adta ki (és fejlesztette) az Ocean Software. Rá egy évvel Japánban is megjelent a Jaleco gondozásában.

Egyike azoknak a játékoknak, melyben kétféle akció stílus keveredik, egy felülnézetes és egy első személyű lövöldözős (FPS). Igen, egy nem is olyan elvetemült raycaster motort is írtak hozzá a srácok. És mindezt közel egyidőben a nagy sikerű Wolfenstein 3D, PC-s nagy hódításával.

A játékos Alan Grant bőrébe bújva kísérelheti meg, az elszabadult genetikailag klónozott dinoszauruszok megregulázását.

Végigjátszás és előzetes videó a cikk végén!

Több küldetés teljesítése szükséges a játék során a menekülés érdekében. A túlságosan szaporodásnak indult dínók tojásait kell eliminálni, valamint visszakapcsolni az elektromos generátort. Így lehetővé válik a kapuk és más berendezések működtetése.

A játék részletes grafikát, és sztereó (dolby) hangzást nyújtott, változatos alkalmazkodó zenei aláfestést, valamint támogatta a SNES egér perifériát (a 3D részekhez).

Természetesen az első film alapján más platformokra is készített az Ocean Software átiratot, NES, Game Boy, Mega Drive, DOS, valamint Amiga rendszerre. Ennek ellenére, a játékmenet eltérő az egyes verziókban! Véleményem szerint a SNES változat a legigényesebb.

A felülnézetes részek a kültéri helyszínekre lettek kitalálva, és amint a játékos egy épületbe bemegy, már FPS nézetbe kapcsol a software.

Akit kicsit is megfogott a film - és erőt vett rajta a nosztalgia - nem fog csalódni a játékban! Mindössze akár 2-3 óra alatt is végigjátszható. Sajnos mentési lehetőség nincs, ellenben végtelen élet áll rendelkezésre.

Szóljon hozzá!

Hozzászolásod beküldésével automatikusan elfogadod a következő szabályokat:
- Csak regisztrált felhasználó, vagy valódi email címmel rendelkező vendég küldhet hozzászólást.
- A hozzászólás nem tartalmazhat trágár, uszító, kirekesztő, reklám jellegű egyszóval oda nem illő részeket.
- Legfeljebb 1000 karakter megengedett a hozzászólásokban, és két üzenet küldés között legalább 2 percnek el kell telnie.
- Ne térj el a tárgytól! Válaszolj, kérdezz, vagy alkoss véleményt a tartalommal kapcsolatban.
- Linkek elhelyezése csak alaposan indokolt esetben lehetséges.
- Ha nem tartod be a szabályokat, fenntartjuk a jogot hogy indoklás nélkül üzeneteket vagy akár felhasználókat is eltávolítsunk a rendszerből.


Biztonsági kód
Frissítés

Zene

Google keresés

Váltó

Digitális Táregység


Számrendszer

#=

IMDb Keresés

Kód

Karakter

Szín

Szín kódtábla

Webmaster: GoobeMaster
Érvényes XHTML és CSS
Minden jog fenntartva! ® 2010 - 2017
Jogtulajdonos: United Voxels Ltd. (United Kingdom)

Check Google Page Rank

Technikai háttér: