Pool

A Games 4 Victory csapat billiárd játéka.

GAIA Galactic Racing

Csatlakozz a versenyhez a GAIA galaxisban 3 különböző kihívó ellen. Ebben a retro hangulatú, 3D/2D keverék versenyzős játékban űrjárgányokat lehet vezetni 3 játékmódban: Karrier azaz a GAIA kupa, Single Race amiben egy adott pályán lehet gyakorolni a 3 kihívóval, Time Trial amiben a legjobb időrekordért folyik a megmérettetés.

Hangulatos, a korai 3D versenyjátékokat idéző megvalósítás. Valahol az F-Type és a Wipeout között helyezkedik el. Akadályok is vannak a pályákon, gyorsító, és lassító szakaszok stb.

Diamond Digger

Legújabb online flash játék kínálatunkban egy kincsvadászt alakítasz, és egy útvesztőben kell gyémántokat begyűjteni. A pályákon limitált idő áll rendelkezésedre.

A Boulder Dash alapjaira építkező játékban, a kövek felszabadításával azok leesnek. Utad során ellenfelekkel is fogsz találkozni.

Helicopter Strike Force

A Helicopter Strike Force szépen megrajzolt terepen játszódik, az aláfestő zenéje kellemesen melódikus rock, és csupán egy a célod: eliminálni az ellent. :)

Egyszerű, retro játékmenete miatt kiérdemelte, hogy mostantól itt a portálon is bárki ingyen és bérmentve játszhasson vele.

A missziókra épülő játék teljesen az egérrel vezérelhető, míg mozgatásra a helikopter arréb suhan, addíg a bal gomb lenyomására tüzet hány.

Cool City Hidden Numbers

Ebben a flash játékban kicsit James Bond, de legalábbis Sherlock Holmes bőrébe lehet bújni, hiszen nyomozni kell. Kooxpi fejlesztette, és szokták Dark City Hidden Numbers címmel is illetni a játékot.

A bűntényt csak akkor tudod megoldani, ha megtalálod az összes elrejtett számot a hideg, esti város tájképében. Ehhez, mindössze az egérrel kell egy nagyítót mozgatnod.

Zene

Google keresés

Váltó

Digitális Táregység


Számrendszer

#=

IMDb Keresés

Kód

Karakter

Szín

Szín kódtábla

Webmaster: GoobeMaster
Érvényes XHTML és CSS
Minden jog fenntartva! ® 2010 - 2017
Jogtulajdonos: United Voxels Ltd. (United Kingdom)

Check Google Page Rank

Technikai háttér: