videóA Videótár sok érdekes témával kapcsolatban kínál néznivalót. Egyaránt találhatsz játékbemutatókat, végigjátszásokat, játékmenet-videókat, tutorial vagy bármilyen más - a portál fokuszának megfelelő - videókat.

Általában a Videótár az új cikkek témaköréhez kapcsolódó anyaggal bővül, de előfordulhat, hogy új videók kerülnek fel egy már korábban feldolgozott témakörrel kapcsolatban.


Válassz egy kategóriát a listából:

 • Computer Chronicles (33 cikk)

  A műsor 1983-ban indult egy kisebb kaliforniai TV csatornán, de hamar elterjedt és kíváló népszerűségnek örvendett. Több mint 300 TV adó, 100 országban sugározta a hetente jelentkező műsort, amit több idegen nyelvre is lefordítottak.

  A sorozat ötletgazdája és házigazdája már a kezdetektől a kíváló "tech" zsurnaliszta Steward Cheifet. Műsorvezető társai a számítástechnika prominens egyéniségei voltak. A 80-as évek során a leghíresebb állandó műsorvezető társa Gary Kildall volt, a Digital Research feje és a CP/M operációs rendszer atyja.

  A műsor életútja során több díjat és elismerést is kapott. Kíváló zsurnalisztikai értékéről híresült el, mindig a legfrissebb technikai újdonságokat mutatta be. Az epizódokat már a kezdetektől mellékelték ilyen jellegű irott sajtóhoz, elérhetővé tették oktatási célokra, és cégeknek.

 • Commodore 64
 • DOS
 • Atari
 • TV Reklámok (28 cikk)
 • CP/M (1 cikk)
 • NES
 • Net Cafe (16 cikk)

  A Net Cafe a világ legszélesebb körben forgalmazott televíziós sorozata volt, amely az Internet forradalom csúcspontján indult útjára és a kialakuló online világot tette fókuszába. A sorozat 6 éves fennállása során legszélesebb körben az Amerikai Egyesült Államokban sugározták, de emelett elérhetővé tették az epizódokat 100 további ország részére. Az időszak (1996-2002) hűen, és szakszerűen bemutatja az Internet igazi kibontakozását - továbbá rávilágít arra a tényre, hogy Magyarországon az internetezési kultúra, és a technológiák kihasználása terén, mennyit kell még fejlődnünk... Először ezt a szintet kéne elérni a közösségi terek kihasználásával, de persze az e-ügyintézés és e-kormányzat területén is elkellene az - érdemi - fejlesztés. Azt már csak zárójelben említeném, hogy az internet korlátozására bevetett országos és nemzetközi próbálkozások mennyire károsak.

  A heti programok a Világháló kulisszái mögé engedett betekintést, bemutatva a vállalkozókat, fejlesztéseket és természetesen a kibontakozó új kultúra hétköznapi felhasználóit. Tippek, válogatás a legjobb honlapokból, interjúk, és sok más (pl.: Yahoo!, Google, és eBay).

  A műsor egy ideig párhuzamosan futott a Computer Chronicles sorozattal, és gondolom nem ér meglepetésként, hogy Stewart Cheifet - a kíváló zsurnaliszta - munkáját dícséri. Helyszíni tudósítások, műsorvezetőtársaival Net Kávézókban a Silicon völgyben, és a San Francisco öbölben.

 • Trailer (3 cikk)
 • SEGA
 • Ajánló (1 cikk)
 • GamesMaster (4 cikk)

  A GamesMaster egy Brit televíziós show volt, amit a Channel 4 sugárzott 1992-től 1998-ig. Az első Brit műsor volt ami teljesen a számítógépes és videójátékoknak lett szentelve.

  A műsor koncepcióját Jane Hewland találta ki, amikor észrevette fia videójáték rajongását. Kitalálta, hogy miként lehetne a játszás élményét nézhető TV műsorrá alakítani. A Channel 4 karolta fel ötletét, és az esti műsoridőbe illesztette be néhány sportműsor közé.

  Annak ellenére, hogy játékbemutatókat vonultatott fel, a műsor nagyobb részében meghívott vendégek versengtek egymással, hogy végül valaki elnyerje a "GamesMaster Bajnok" címet. A sikeresen szereplő játékosok elnyerhették a "GamesMaster Arany Joystick" trófeát. A műsort általában Dominik Diamond vezette, de mellette feltűnt egy "digitalizált" szereplő is aki maga a JátékMester volt.

  Már az első epizódtól bemutatásra kerültek a megjelenés előtt álló játékok. Hogy a játékokkal foglalkozó magazinokat (pl. Mean Machines, C&VG és ACE) és zsurnalisztákat a saját oldalukra állítsák, általában média felületet biztosítottak számukra a műsorban.

 • Amiga
 • Playstation
 • Windows

Zene

Google keresés

Váltó

Digitális Táregység


Számrendszer

#=

IMDb Keresés

Kód

Karakter

Szín

Szín kódtábla

Webmaster: GoobeMaster
Érvényes XHTML és CSS
Minden jog fenntartva! ® 2010 - 2017
Jogtulajdonos: United Voxels Ltd. (United Kingdom)

Check Google Page Rank

Technikai háttér: