A Retro.Games.Hu weboldalt azzal a céllal indítottam útjára 2010-ben, hogy megosszam mindenkivel a klasszikus számítógépes játékokról felgyülemlett élményeimet, tapasztalataimat és tudásomat.

Ebben az elmúlt időszakban, remélem sikerült sokmindenkiből kellemes élményeket előcsalni, vagy éppenséggel megismertetni a játékok hőskorát újabb korosztályokkal.

A weboldal jelenlegi formája egy mind vizuálisan és tartalmát tekintve letisztult, lényegretörő változata mindannak az időszaknak amióta a weboldal létezik.

Pár dolgot elnyelt a tenger ugyan, de csak elszántság kérdése, hogy lesz -e elég akarat ezeknek a dolgoknak a kibúvárkodásához, és újbóli, de már polírozott kiállításához! Én úgy érzem, ez nem csak hogy meg fog történni, de a kedves olvasók, egy sokkal minőségibb élményhez fognak jutni.

A harmadik verzióban a legnagyobb újítás, hogy az összes játékbemutató cikket átnéztem, és amennyiben az lehetséges volt mellékeltem: letöltést, videót, csalásokat és böngészőből indítható emulátort. Így, érdemes lehet felkeresni újra a cikkeket, hihetetlen, hogy 2022-ben elég egy böngésző és máris mehet a játék! A tartalmak egy helyen vannak, könnyebben böngészhetővé vált így a weboldal.

Szeretném továbbá a figyelmedbe ajánlani a jobb oldali sávban található "Böngésző Játékok" dobozt. Ide fogom tenni az indítólinkeket a saját fejlesztésű játékaimhoz.

Ugyan, én soha nem kívántam és otromba módon soha nem is fogom monetizálni a Retro Games weboldalt, természetesen ha úgy döntesz szeretnéd támogatni az erőfeszítéseimet (cikk írás, videó bemutatók, böngészős játék fejlesztés stb), regisztráltam a "Buy me a coffee" nevű oldalra, ahol meg tudsz hívni egy kávé árára. Előre is köszönöm a kávét, ha meghívsz, és garantálhatom hogy valamilyen tartalmat biztosan generálni fog a fekete nedű :)

Összefoglalva... Köszönöm mindenkinek, hogy régen, vagy most ide látogatott. Hogy megtisztelt a figyelmével. Hogy felkeresett, és elmondta a véleményét, kérdezett, vagy éppenséggel csak felvetett egy érdekfeszítő témát. Az internet, de az egész társadalmunk is sokat változott 2010 óta. Úgy érzem a weboldal legújabb, harmadik verziója nagyobb sikerrel indul neki a fejlődésnek technológia oldalról, mint a korrábbiak valaha. Végtelenül több lehetőség áll rendelkezésre a böngészőkben mint régen. Ez nem az út vége, hanem egy új irány eleje.

Köszönöm, a figyelmet, és kellemes időtöltést kívánok!