A teljes nevén "Root Beer Tapper" egy klasszikus arcade játék, ami már az Atari érában hódított, majd később a PC-DOS verzió is meghódította a játékosokat. Azt gondolhatnád, hogy a sör csapolás egy unalmas meló lehet, azonban a gyors játékmenet és a grafika változatossága, egy érdekes játékká alakítja át ezt a szakmát.

A játék szintekre épül, az első szint még egyszerű, és egyre jobban nehezebbek. Kvázi, gyorsabb lesz a játék, és ezáltal jobb reflexet, és koncentrációt, no meg ügyességet vár el a játékostól.

Már csak a témaválasztás miatt is, elsősorban a felnőtteket célozta meg ez a játék.

A kocsmában négy pult van, ahol a vendégek elfogyaszthatják sörüket. Ennek megfelelően a pultok végén négy sörcsap is található. A csaposból viszont csak egy van - te! :)

Ráadásul a helyszínek is mindig változnak, egyszer a helyi kocsmában szolgálod ki a munka után betért egyéneket, máskor egy stadion, iskola, múzeum vagy más helyek vendégeinek teszed a napját, és másnapját feledhetetlenné!

A normál szintek között bónusz szintek is vannak, egy mini játékkal. Négy sör közül, az egyik jól fel lett rázva, aztán a sörök meg lettek keverve. A feladatod, kiválasztani azt az egy sört ami nem lett felrázva. Ha nem a megfelelőt választod, a sör a képedbe fog spriccelve, és jól elázol :)

A Nintendo 64 tulajdonosok a "Classic Arcade Games" című válogatásban is kipróbálhatják - megannyi klasszikus mellett - ezt a játékot.

A játék mellett rengeteg érv szól, egyszerűsége ellenére sokáig le tud kötni. Jó csapolást!Videó


Online Játék